VERSCHILLENDE SPONSORFORMULES

We bieden een aantal sponsorformules aan op maat van uw budget en voorkeuren.

Hieronder vindt u een overzicht.

Fokkerslijst: 60€/jaar

U kan beroep doen op bemiddeling exclusief voor BDDC-leden. De fokkerslijst met de gegevens wordt gepubliceerd in elk clubblad, eventboekje en op de BDDC-website.

Puppybemiddeling bestaat uit 1malige nestvermelding (met foto) in ons clubblad en op de BDDC-Facebookpagina, dek- en geboortevermelding op de BDDC-website en doorverwijzing bij aanvragen van geïnteresseerde puppykopers. Dekreu bemiddeling bestaat uit vermelding van uw reu op de website BDDC en doorverwijzing van aanvragen van geïnteresseerde tevenhouders.

Van zodra het dossier volledig volgens het HR is overgemaakt bij de Hoofd fok- en adviescommissie kunnen de publicaties en de bemiddelingen gevraagd en gestart worden.

Bronzen formule: 60€/jaar

Uw logo full-color 1/8 A4 in ons 3-maandelijks clubblad.

Zilveren formule: 120€/jaar

Uw flyer full-color 1/2 A4 in ons 3-maandelijks clubblad.

Gouden formule: 175€/jaar

Uw pagina full-color A4 in ons 3-maandelijks clubblad, incl. voordelen fokkerslijst of gratis toegang tot alle event met vermelding in eventboekjes en plaats voor promostand.

Extra uitpakken op events,

Een promostand, leverancier van prijzen, met vlaggen of een banner, in de eventboekjes, eenmalige reclame in het clubblad, ... alles is bespreekbaar. Contacteer ons via info@bddc-cbda.be.

Leuke of informatieve artikels die uw product en de relatie met een Duitse Dog of eigenaars weergeven mogen ook steeds overgemaakt worden!

Diamanten partner:>1000€/jaar

Écht meebouwen aan de Belgische Duitse Doggen Club VZW events kan als partner. We stellen een volledig pakket op maat samen en bekijken hoe we kunnen samenwerken. Contact via info@bddc-cbda.be.

Onze hoofd sponsor: Faunus Dogfood- Natuurlijk koud geperste hondenvoeding